В месеца, в който bTV Новините отбелязват 23-и рожден ден, на стилно

...
В месеца, в който bTV Новините отбелязват 23-и рожден ден, на стилно
Коментари Харесай

Юксел Кадриев отличен със специална награда за цялостен принос в развитието на bTV

В месеца, в който bTV Новините отбелязват 23-и рожден ден, на стилно събитие бяха наградени и публицистите с най-ярки достижения през 2023 година в обичайния годишен конкурс на редакцията.

„ За следващ път отличаваме нашите сътрудници, които всеки ден вземат участие в основаването на новините - кореспонденти, продуценти, оператори, репортери, интернационалните и уеб редактори, видеомонтажисти и графични експерти. Искам да благодаря на целия нюзрум на bTV, тъй като в продължение на 23 години нашата редакция е един от водещите източници на информация и превъзходен образец за качествена публицистика “, разяснява Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.

Едно от емблематичните лица на bTV - Юксел Кадриев , бе отличен със специфична премия за повсеместен принос в развиването на bTV Новините, за своя професионализъм и отдаденост на телевизионния екран. Като водещ с хиляди часове ефир на излъчвания вести, показващи най-важните събития в българския и международен живот, Юксел Кадриев е измежду публицистите с най-високо зрителско доверие.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР